w-logo

Pardoes Bruiden.

De mooiste dag van je leven.

100%

Hair & make-up

MAAK EEN AFSPRAAK

Trouwen is voor velen de mooiste dag van hun leven. Op die dag wil je er als bruid natuurlijk op je allermooiste uitzien. Bij mij kun je terecht voor zowel je bruidskapsel als je bruidsmake-up. Wat je wensen ook zijn ik help je verder naar het perfecte totaalplaatje. Iedere bruid is immers anders en zoekt de stijl die bij haar past. Of dit nu trendy, klassiek of romantisch is. Ik geeft advies over wat het beste bij jou past en stemt dit af op jou wensen. Zo straal je gegarandeerd op je grote dag!

Mijn expertise is een natuurlijke bruidsmake up. Geen dikke lage maar op een mooie manier jou sterke punten van je gezicht benadrukken. Mijn expertise op het gebied van bruidskapsels zijn kapsels met krullen en vlechten. Maar voor andere stijlen kun je zeker ook bij mij terecht. Mijn ervaring in bruidskapsels en make up is heel divers.

Voorafgaand aan de grote dag kon je bij mij in de salon voor je proefsessie. Tijdens die proefsessie word er gekeken wat er het beste bij je past. Samen bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee je wensen en ideeën, wat er bij je jurk past, gezichtsvorm, je haartype enz. Zo word er een bruidskapsel en bruidsmake-up gecreëerd die helemaal bij jou past.

Als jezelf maar dan op je allermooist!

Portfolio