Krullen.

.

PRIJSLIJST

REVIEWS

MAAK EEN AFSPRAAK

Bij kapsalon Pardoes kan je terecht voor de Curlsys techniek.

Kapsalon Pardoes is gespecialiseerd in krullen knippen. Ikzelf heb ook krullen en ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om ze goed te verzorgen. Dit begint al bij de manier waarop je krullen knipt. Herken je dit? Je hebt van nature mooie krullen, maar na het knippen merk je vaak dat het niet zo valt zoals je zou willen. Je krijgt je krullen lastig in model en pluizig haar is ook een bekende voor je. Het liefst zou je willen dat je krullen echt mooi zitten en dat je met veel plezier je haren verzorgt. De Curlsys® kniptechniek is speciaal voor mensen met een mooie krullenbos! Zelf ben ik in het bezit van een mooie krullenbos, maar ik had toch vaak last van pluis en het wilde gewoon niet lekker zitten. Ook viel het knippen niet altijd goed uit. Toen ontdekte ik de Curlsys® kniptechniek. Door deze techniek en het gebruik van de juiste producten heeft mijn krul sindsdien nog nooit zo mooi gezeten. Wat is de Curlsys® kniptechniek? In tegenstelling tot de algemene kniptechniek waarbij een bundel haar recht afgeknipt of ingeknipt wordt, wordt bij de Curlsys® techniek een curve geknipt. De curve wordt geknipt in een bundeltje haar dat van nature al bij elkaar hoort. Door de speciale ronde kniptechniek valt het mooi met de krul of slagrichting mee. De krul valt daardoor makkelijker in model. Het haar wordt minder zwaar, voller bij de aanzet en punten zullen mooier krullen in plaats van pluizen.  Wat zijn de grootste pluspunten van de Curlsys® kniptechniek?

  • Natuurlijke krullen komen beter tevoorschijn en vallen mooier in hun natuurlijke vorm
  • Veerkracht in de krul
  • Veel minder pluis
  • Zorgt voor volume bij de aanzet
  • Door de speciale manier van knippen voelt het haar luchtiger en lichter
  • Creëert zelfs meer beweging in stijl haar voor een soepele valling

Geef bij je afspraak aan dat je op de Curlsys® manier geknipt wil worden. Dit is belangrijk aangezien de Curlsys® techniek meer tijd vergt dan een gewone kniptechniek. Tijdens de behandeling krijg je advies over hoe je het beste je krullen kan verzorgen. Ook vertel ik welke verzorgings- en stylingsproducten het meest geschikt zijn voor je krultype. En hoe je je krullen het besten kunt stylen. Prijzen zijn vanaf €55,-. Kapsalon Pardoes is bekend met de CurlyGirl-Methode. Ik werk met CG-producten en ook is het meenemen van eigen CG-producten toegestaan. In de kapsalon worden de producten van ECRU New York gebruikt. Heb je vragen of de Curlsys® kniptechniek of wil je wat vragen over de verzorging van jouw krullen? Neem vrijblijvend contact op via info@kapsalonpardoes.nl of bel 06-22597225.  

Reviews

Gertruud ( Ik blijf zeker bij haar komen! )
In november voor het eerst mijn haar laten knippen met de Curlys techniek en nog steeds zit het super! M’n krullen zaten altijd net niet en nu zitten ze altijd goed en ik heb er heel weinig onderhoud aan! Annelies geeft ook goed advies hoe het beste om te gaan met de krullen dus ik blijf zeker bij haar komen!

Maak een afspraak