Over mij…

.

Welkom bij Kapsalon Pardoes!

Ik ben Annelies Elings van der Voort. Ik ben 40 jaar en trotse moeder van 2 heerlijke meisjes. Vanaf kleins af aan was de liefde voor alles rondom haren er al snel. Ik hield ervan om mijn moeders haren te doen en ook mijn barbies kregen de mooiste vlechten. Toch besloot ik na mijn middelbare school hier niets mee te doen en ben ik voor de secretaresseopleiding gegaan.

Na de secretaresseopleiding te hebben afgerond, miste ik de creativiteit enorm. Ik ben een beroepentest gaan doen en je raadt het al: de kappersopleiding kwam daaruit! Dit bleek een schot in de roos. Na succesvol mijn opleiding te hebben afgerond, ben ik bij verschillende kapsalons gaan werken, om ervaring op te doen. Ik heb de ziekte van Crohn, waardoor ik op den duur helaas niet meer bij mijn werkgever kon blijven. Na een heleboel nadenken ontstond Kapsalon Pardoes! Nu kon ik zelf de planning maken, wanneer het mij uitkwam! Dit bleek een topkeuze te zijn! De ziekte bleef rustig en ik kon mijn eigen werkzaamheden nu zelf plannen en vormgeven.

Mijn reis tot waar ik nu ben
In 2014 ben ik me gaan specialiseren in bruidskapsels en bruidsmake-up. In deze tijd kwam mijn liefde voor vlechten en opsteken weer helemaal tot leven: intens gelukkig word ik van de mooie resultaten die ik neerzet op dé ochtend van de bruid. Ik wil haar helemaal laten stralen op deze belangrijke dag.

In de kapsalon ben ik me in 2016 gaan specialiseren in krullenknippen. Dit doe ik door middel van de Curlsys-methode. Zelf stoeide ik al jaren met mijn krullen: hoe moest ik ze knippen en hoe moest ik ze verzorgen? Ik vond het mega interessant om mij hierin te verdiepen. Het is zo geweldig om krullekoppies zo tevreden de deur uit te zien gaan, met mooie en verzorgde krullen.

Mijn liefde voor haar en make-up is groot. Ik hou ervan om mezelf te blijven trainen en te ontwikkelen. Om zo mijn klanten het allerbeste te kunnen bieden. Ik werk met een flinke dosis passie en liefde en dat zie je terug in mijn werk.

5x typisch Annelies

  • Ik vind het zó bijzonder om een belangrijk onderdeel te zijn van iemands trouwdag, ik vind echt een geweldig onderdeel van mijn werk.
  • Ik word heel gelukkig van mensen blij maken met mooie haren, dat geeft me een heel voldaan gevoel.
  • Ik ben echt een theaterdier. Ik speel in musicals als hobby.
  • Je kunt mij altijd wakker maken voor een lekker gebakje.
  • Als ik aan het werk ben, drink ik mijn koffie standaard koud. Ik ga vaak helemaal op in mijn werk, dat ik mijn koffie vergeet.

Knippen en make-up is mijn grote passie. Ben je benieuwd geworden en wil je even kijken wat ik allemaal aanbied? Je kunt bij mij terecht in mijn salon in Hoogkarspel. Je kunt hier mijn diensten bekijken.