You must be logged in to post in the Guestbook.

Loes ( Ik heb mogen stralen )
Onze hele trouwdag heb ik mogen stralen, (mede) doordat Annelies mijn haar en Make-Up heeft gedaan. Ik kan niet wachten op nog een feestje waarbij ik mijn haar en Make-Up nogmaals kan laten doen door Annelies. Bedankt voor de gezelligheid en kwaliteit!
Laura D ( Ze is eerlijk en laat je in je waarde )
Heel terecht dat Annelies overal 5 sterren in scoort! Van begin tot eind heeft ze mij zo goed geholpen. Ik zocht een visagiste & haarstyliste voor mijn bruiloft en ze heeft ontzettend goed meegedacht met stijlen, gekeken naar mijn gezicht en haar en top voorstellen gedaan. Tijdens een uitgebreide proefsessie neemt ze de tijd om te kijken wat goed voelt. Ze is eerlijk en laat je in je waarde. Annelies is professioneel, maar ook een ontzettend warme en gezellige vrouw die je direct op je gemak stelt: heerlijk op zo'n spannende dag! Mijn bruiloft begon super relaxt en ik heb de hele dag gestraald met mijn mooie haar en make-up. Dankjewel Annelies!
Heidi & Tim ( Daarnaast is ze een kunstenaar! )
Ik raad Annelies echt aan iedereen aan! Ze is super professioneel, lief en grappig en de stelt je super op je gemak. Daarnaast is ze een kunstenaar met haar en make-up en hebben we alleen maar complimenten van de andere 3 gasten gehad hoe ontzettend tevreden ze waren over hun haar! Annelies, je bent een geweldig mens en onwijs bedankt dat je gewoon helemaal last- minute naar Frankrijk (!) wilde komen. Ik voelde me mede dankzij jou de hele dag super mooi!
Dewi
Tijdens onze bruiloft wilde ik voor 1 keer echt lang haar. Annelies heeft dit mogelijk gemaakt op een hele mooie en leuke manier. Gasten twijfelde zelfs of het niet toch misschien mijn eigen haar was zo goed zat het kapsel in elkaar. Ik vond het kapsel echt heel mooi en ook de make-up deed ze heel natuurlijk en stond mooi. Verder was het heel fijn dat Annelies echt mee dacht, een duidelijke planning had voor mij en mijn familie die ook gestyled werden die dag en dat ze bereidt was om heel vroeg te beginnen omdat ik op tijd klaar moest zijn voor de first look. Daarnaast is ze ook heel gezellig, enthousiast en lief en dat hielp wel zo de ochtend van de bruiloft!
Elvira en Kees ( Wat is Annelies een topper! )
Van de enthousiaste kennismakingsmail tot een leuke proefsessie waar het plaatje wat ik maar lastig kon omschrijven tot leven kwam! Op de (snikhete) dag zelf bleven mijn haar en make-up perfect zitten en heb ik zo ontzettend veel complimenten gehad dat ik Annelies alleen maar 100% kan aanraden! Ze denkt heel goed mee en luistert precies naar wat je wil, maar is ook heel eerlijk en lekker nuchter.
Stephanie en Martijn ( Tijdens de proefsessie kreeg ik al een heel goed gevoel )
Annelies heeft mijn haar en make-up verzorgd voor mijn bruiloft op 8-8-2020. Tijdens de proefsessie kreeg ik al een heel goed gevoel; Annelies is heel vriendelijk en gezellig en luistert goed naar je wensen. Ze controleerde vaak of ik tevreden was en ik mocht ook zeuren over kleine details; ze bleef aanpassen tot ik 100% tevreden was! Ze heeft enorm positief bijgedragen aan de sfeer in de ochtend tijdens het klaarmaken; ze is gezellig, ze lacht, waardoor mijn zenuwen nog enigszins onder controle bleven. Mijn bruiloft was op ongeveer de heetste dag van het jaar, en toch zat zowel mijn haar als mijn make-up zelfs aan het eind van de dag nog perfect! Een topper dus!
Marieke van Zaal ( De make-up zat de hele dag prima )
Annelies heeft mijn bruidsmake-up verzorgd. Tijdens de proefsessie heeft zij veel informatie gegeven en gevraagd om de make-up goed aan te laten sluiten bij mijn wensen zodat op de dag zelf niets aan het toeval werd overgelaten. Zij werkt geconcentreerd en professioneel. Omdat alles volgens schema verliep heerste er een ontspannen sfeer waar ook lekker gelachen kon worden. De make-up zat de hele dag prima en kwam op de foto's prachtig over!
Lisa Tijssen ( Annelies kwam op de trouwdag zelf naar mijn huis )
Mijn bruidskapsel en bruidsmake-up werd verzorgd door Annelies. Het zag er heel mooi uit: prachtig opgestoken haar en natuurlijke make-up. Annelies kwam op de trouwdag zelf naar mijn huis zodat ik niet de deur uit hoefde (als bruid heb je immers al genoeg aan je hoofd). Dat vond ik zeer prettig. Ik kreeg de make-up te leen mee zodat ik het zelf bij kon werken gedurende de dag. Mijn kapsel heeft de hele dag muurvast gezeten, belangrijk voor iedere bruid! Ik raad haar absoluut aan.
Marina van Diepen ( Die wil ik voor mijn haar en Make-up )
Vrijdag 29-09-2019, onze dag. Wij gingen trouwen. Ik had Annelies ontmoet via een trouwbeurs. Op de beurs leuk en gezellig gepraat, en ik dacht meteen 'Die wil ik voor mijn haar en Make-up'. Had ideeën opgedaan op het internet, maar kon het niet helemaal vinden. Annelies gesproken en afgesproken om een proefkapsel te doen, en te kijken wat ik nou leuk vond en wat leuk zou staan. Samen zijn we eruit gekomen, dus weer een zorg minder! Wat ik zeker ook erg fijn en belangrijk vond, is dat ze bij je thuis komt. Heb zelf nog 2jonge kinderen, waarvan 1meisje. En wilde ook graag dat ze haar haar zou doen. En dat was zeker ook geen probleem. Op onze dag kwam Annelies 's morgens bij mij thuis. Haren mooi en het make-up. Wat voelde ik me mooi! Me dochter vond het ook helemaal fantastisch... 'Kijk mama hoe mooi ik ben' zei mijn Dochter. Ik had ook afgesproken dat Annelies 's avonds ook naar onze locatie zou komen om mijn haar nog even te rangschikken ( had een vrij lange sluier, en door het gewicht en het eruit halen was het ietsjes las gegaan), en mijn make-up even te verzwaren voor 's avonds (ik had voor overdag wat lichter make-up op, heb zelf nooit heel veel make-up op, en wilde het zo natuurlijk mogelijk houden). Het was helemaal naar mijn zin! Lang verhaal kort te maken: Ze is een topper. luister goed naar je wensen en komt met suggesties! Er is heel veel mogelijk en komt zeker haar afspraken na. of het nu 's morgens vroeg is, of 's avonds.. Het maakte Annelies iets uit! Een schat van een vrouw, die haar vak snapt en goed en netjes uitvoert. Annelies, nogmaals super bedankt!!
Stella ( Ze denkt met je mee en luistert goed naar wat je wil )
4 juli 2019 was mijn bruiloft. Annelies heeft mijn haar en make-up gedaan en wat was ik tevreden! Het zag er echt super mooi uit! Kreeg ook veel complimenten over mijn haar. Annelies was super lief, fijn om mee te werken. Ze denkt met je mee en luistert goed naar wat je wil. De proefsessie was bij haar kapsalon, en op de dag zelf kwam ze gezellig bij mij thuis, wat super fijn is op zo’n drukke dag. Ik was echt heel blij! Zeker een aanrader!
Laura B
Mijn kapsel en make-up voor de trouwdag was perfect. Annelies denkt mee en maakt er een prachtige creatie van. Zeer tevreden!
Lianda ( Ze nam ook nog de tijd voor de overige familie )
Nog steeds zo blij met hoe ik eruit zag op onze bruiloft! Annelies dacht goed mee en heeft vervolgens een geweldig kapsel gemaakt. Ook de make up was super mooi. Wat heel fijn is is dat ze bij ons thuis kwam en je dus niet eerst naar een kapper moet en vervolgens nog naar een visagist. Toen ze met mij klaar was nam ze ook nog de tijd voor de overige familie. Niet geheel onbelangrijk, ze is ook nog eens een heel gezellige meid!